ESKA

HISTORIE
Når lidenskapen oppfyller fingerferdighet, må det være ESKA. I over 100 år har navnet representert nyskapende håndverk.

I 1912 ble ESKA grunnlagt av Josef Eska. Produksjonen startet med klassiske lær hansker og hansker til militæret. I dag er det familien Loos som er 4 generasjons eiere som driver ESKA.

VÅR FILOSOFI

Vi orienterer oss ikke etter standarder. Vi satte dem.
Komplett konsentrasjon på produksjon av hanskene, har gitt ESKA en markedslederposisjon med hensyn til kvalitet. Vi benytter denne posisjonen til å sette nye bærekraftige kvalitetsstandarder. Verdensomspennende!

ESKA® tilbyr slitesterke produkter som kundene kan stole på når som helst eller sted, uten kompromiss – enten på jobb, for sport eller som mote tilbehør. ESKA® kombinerer de høyeste kvalitetsstandardene med banebrytende innovasjoner gjennom sin konsekvente spesialisering i hansker. Tallrike priser, patenter og ISO-sertifiseringer viser den enestående kvaliteten og sikkerheten som tilbys av produktene. Takket være mange års erfaring og det resulterende hanske-håndverket ESKA® produserer. Prisbelønte produkter til det globale markedet – utviklet i Østerrike og alltid skreddersydd til kundenes spesifikke behov.

Vår visjon
“Vi produserer hansker, det er vår oppskrift på suksess. Vi har alltid gjort noe, der vi har en ide om noe. Dette skiller oss fra noen konkurranse. ”
(Paul Loos, Junior CEO)

ESKA FUTURE – The best is yet to come

Kvalitet

Les mer hos ESKA

Kontakt

Jørgen Berge

Telefon: 944 74 734

Epost: jorgen@marinesafety.no