Kategorier

BORNACK

Vi representerer også Bornack i Skandinavia. Dette er en tysk bedrift med kvalitet i fokus. Bornack har i 50 år utviklet systemer for arbeid i høyden. De leverer førsteklasses komplette pakker for sikkert arbeid i høyden og tilkomstteknikk. Skal du ha det beste utstyret for fallsikring og tilkomstteknikk velger du Bornack.
Bornack samarbeider også med Secumar for å finne de beste løsningene for bruk av redningsvest sammen med klatreutstyr.

Sikkerhet i høyden

BORNACK blir ansett som en pioner i fall- og sikringsbransjen i Tyskland. Deres produkter er skreddersydd tøffe og krevende situasjoner, med tanke på sikkerhet og komfort. Våre produkter blir daglig sat på prøve i mange ulike bransjer og industrier som blant annet telecom, skip og marine samt klatreparker og ulike aktivitetssentre.

Vi garanterer topp kvalitet kombinert med moderne og innovative løsninger som sikrer deg og dine ansatte ut i feltet.

Les mer hos Bornack

Kvalitet

BORNACK leverer topp kvalitet i alle ledd. Våre fallsikringssystemer er ment for den profesjonelle aktøren som ønsker produkter som garanterer sikkerhet for de ansatte. Bornack har de siste 10 årene vært en markedsledende bedrift, med stadig økende kundemasser globalt. Vi i Marine Safety er stolte av å kunne levere ett kvalitetsprodukt som overgår det meste innen denne bransjen per dags dato.

Les mer hos Bornack

Kontakt

Jørgen Berge

Telefon: 944 74 734

Epost: jorgen@marinesafety.no

Bornack_fallsikring