HAIX

Da han tok over ledelsen av sin fars skomakering i 1992, hadde HAIX-sjefen Ewald Haimerl en visjon. Skospesialisten fra Mainburg i Bayern ønsket å plassere HAIX-merket på verdensmarkedet. I dag har han kommet dit for lenge siden.

HAIXs selskapsstrategi er dypt forankret i sitt bayerske hjemland. Konsernet har investert flere millioner euro i det nye hovedkontoret nord for München, og trenden stiger. Fordi ekspansjonen krever plass.

På hovedkvarteret i Mainburg ligger de viktige avdelingene Forskning og utvikling – det kreative verkstedet for skoutvikling -. Skospesialister og ingeniører utvikler de nyeste trendene og funksjonene i toppmoderne forsknings- og testlaboratorier. En del av produksjonen ligger også i selskapets hovedkvarter.

VÅR FILOSOFI

I EU-medlemsstaten Kroatia lagde HAIX grunnlaget for en av verdens mest moderne skoproduksjonsanlegg. Om lag 1000 ansatte har produsert HAIX-funksjonelle sko av høyeste kvalitet siden 2009, da de store merkene i sportverdenen en gang produserte sine høyteknologiske produkter.

Siden 2003 har HAIX Nord-Amerika salgskontor i Lexington, Kentucky støttet utvidelsen i det amerikanske markedet.
HAIX sysselsetter mer enn 1300 mennesker over hele verden og produserte mer enn 1,3 millioner par sko i 2018.
Enten i Europa, Amerika, Asia – hvor absolutt avhengighet av fottøy kreves – har HAIXs høykvalitets sko blitt en uunnværlig følgesvenn.

2017 markerer en annen milepæl i HAIXs historie: HAIX WEAR-klærlinjen lanseres. Samlingen tilbyr høy kvalitet, funksjonell klær for arbeid og fritid.

Kvalitet

Les mer hos HAIX

Kontakt

Jørgen Berge

Telefon: 944 74 734

Epost: jorgen@marinesafety.no