SECUMAR

Marine Safety leverer toppkvalitets redningsvester fra Secumar med fokus på overlevelse i krevende maritime omgivelser. Vårt sikkerhetsutstyr er beregnet for tøffe forhold i ulike industrier. Med fokus på bevegelighet, komfort og sikkerhet setter vi en ny standard innen sikkerhetsutstyr.
Flotte redningsvester som ivaretar

Kvalitet

Alle våre vester er produsert av ypperste kvalitet som sikrer langvarig og trygg bruk av våre produkter. Slitesterke materialer og teknisk innovasjon gir oss fortrinnet som gjør våre produkter til noe av de mest solide på markedet.

Hvorfor Secumar?

Sikkerhet

Våre modeller er basert på den krevende bruker som forventer topp kvalitet, og den sikreste løsningen mulig. Våre modeller kan vise til ultimat oppdrift, bevegelighet og design. Velg din vest ut i fra ditt behov. Vi leverer redningsvester til alle typer formål.

Landsdekkene servicepunkter

Tilgjenlighet

Vi tilbyr service på alle våre modeller langs hele Norskekysten. Når du kjøper ett produkt fra oss kan du være sikker på at din sikkerhet blir ivaretatt og at din vest holder seg like god over mange år fremover. Klipp på knappen under og se alle våre servicestasjoner.

Se alle våre servicestasjoner

FRITID

Vester fra Secumar for den seriøse aktøren som ønsker topp sikkerhet kombinert med en behagelig passform.
Prøv en i dag!

Se våre modeller

Profesjonell

Disse vestene er ment for krevende situasjoner og industrier som krever topp sikkerhet for å sikre liv på arbeidsplassen.

Se våre modeller

Tilbehør

Vi tilbyr en rekke ekstra tilbehør til Secumar’s vester

Se alt tilbehør