S-GUARD

I over 100 år har S-gard produsert brannbekledning og arbeidstøy. I dag leverer S-gard til 76 land og er nest størst i verden på brannbekledning. Enten du jobber i brannvesenet, i teknisk assistanse eller i bransjen: Hvor folk kommer i kontakt med farer, kan vi ikke sette sikkerheten høyt nok. Vår påstand er derfor å gi alle det optimale produktet.

DIN PARTNER FOR BESKYTTELSE OG SIKKERHET

I vår familiedrevet bedrift utvikler vi robust og slitesterkt brannbekledning i Heinsberg. Våre klær beskytter mot varme, fuktighet og giftige stoffer. For å sikre at du er optimalt forberedt på ekstreme situasjoner kan vi også tilby opplæring i våre produkter med vårt program S-GARD Safety tour. Men det er ikke alt: For industri, katastrofearbeid, søk og redningstjenester, veiarbeid og andre krevende yrker, produserer vi vernebekledning og uniformer som du kan stole på.

Hver detalj teller
Hvordan blir tyngre sømmer enda mer motstandsdyktige? Og hvordan varer refleks striper så lenge som mulig? Om disse og lignende spørsmål, utveksler våre utviklere på S-GARD daglig. Deres mål: Å utvikle nye produkter og utstyrsdetaljer og å forbedre de eksisterende. Slik at du har dine beskyttende klær så lenge som mulig.

KOMPLEKS UTVIKLING

Hvis du trenger en ny beskyttende jakke eller bukse, vær oppmerksom på funksjonaliteten og utseendet. Samtidig må de nye klærne oppfylle alle nødvendige standarder. Dette er ikke bare det du krever som transportør – som en produsent som også er vårt krav.
Det er viktig for produksjonen at materialene kan behandles godt. En annen utfordring: å designe et plagg hvor alle komponenter som lommer og reflekterende striper i alle størrelser passer. Fordi uansett om jakken har størrelse S eller XL, må radioen alltid passe inn i lommen og mengden av reflekterende tape selv med den minste størrelsen stemmer fortsatt med standarden.

Behandling av materialer og detaljer

I produktutviklingen tar vareutviklerne seg av detaljer med håndverk. Blant annet forsterker de i tillegg hylse- og sømmene, slik at de er effektivt beskyttet mot slitasje. De reflekterende stripene sys på fire ganger, tungt lastede sømmer som er ekstra forsterket. Og selv med glidelåser og sytråd, stoler vi bare på høyeste kvalitet.
Med så mye oppmerksomhet på detaljer tar det mellom to og fire dager for å produsere en jakke eller bukse. Den består ofte av mer enn 100 individuelle deler. ULTIMATE buksene er laget av for eksempel 177 komponenter. Noen er gjenkjennelige ved første øyekast, andre ser du ikke.

FAIR PRODUSERT

Vi arbeider for gode og trygge arbeidsforhold i våre produksjonsanlegg. En gang i året kontrollerer Fair Wear Foundation (FWF) om vi oppfyller de strenge kvalitetsstandardene. Med sine medlemmer er den uavhengige ideell organisasjonen forpliktet til å forbedre arbeidsforholdene i plagget og tekstilindustrien over hele verden. Mer informasjon om FWF finner du på fairwear.org

MILJØVENNLIG
Vi er klar over at vårt arbeid også påvirker miljøet. Derfor legger vi stor vekt på miljøvennlige og hudvennlige produkter og forbedrer kontinuerlig. Blant annet bruker vi materialer som oppfyller de høye kravene til OEKO-TEX®-seglen.
Dette er et globalt enhetlig testsystem for tekstilprodukter. Finn ut mer om OEKO-TEX® på: www.oeko-tex.com

SPORBAR

Vil du vite mer om produktet ditt? I hver av våre produkter syr vi i et batchnummer som gir informasjon om produksjonsprosessen: fra leverandøren til materialene, plasseringen og tidspunktet for produksjonen, til den personen som gjorde klærne.
Vi kan spore opprinnelsen til produktene dine.

Kvalitet

Les mer hos S-GUARD

Kontakt

Jørgen Berge

Telefon: 944 74 734

Epost: jorgen@marinesafety.no