SECUMAR

Secumar ble grunnlagt i 1926 av Karl Bernhardt.
Selskapet produserte hjelmer, dykkerutstyr og ferdige dykkerdrakter. Fra undertøy til vadere, fra kobberhjelmer til trykkmålere til sko.
Fra 1961 fikk Secumar fokus på redningsvester

I mer enn 50 år har selskapet som produserer og selger livreddende produkter under varemerket SECUMAR, stått for innovative produkter. Gjennomgående forskning og høyeste kvalitetsstandard har hjulpet Bernhardt Apparatebau til å bli verdensledende innen bransjen.

Fortid

1961 til 2011 – SECUMAR-merket er et halvt århundre gammelt. Bernhardt Apparatebau tar dette som en mulighet til å sette opp hva som sannsynligvis er verdens første redningsvestmuseum.

I 1970 var det Secumar som oppfant den redningsvesten vi kjenner til i dag. Automatisk opplåsbar redningsvest. De automatiske utløserne, nå i sin fjerde generasjon, har blitt mer robuste i sin konstruksjon og stadig mer idiotsikker på grunn av ny teknologi. Redningsvestene er mer holdbare og mer pålitelige i tetthet takket være nye materialer og prosesser; de komplette redningsvestene gjennom form og slitasje design samt gjennom ekstra komponenter som nødlys og sprøytebeskyttelsesdeksler er mer effektive.

Selskapet i dag

Den ISO9001 sertifisert bedrift har i dag en 100 fagfolk, et sterkt team og genererer årlig omsetning på flere titalls millioner euro. Det nære samarbeid med ulike organisasjoner som tyske foreningen for Sea redningstjeneste (GMRS), DLRG eller THW ikke minst intensiv innsikt i praksis, men stiller store krav til forskning, utvikling og design av alle produktkomponenter i fremtiden.
Fordi filosofien i selskapet er å designe innen livreddende teknologi kontinuerlig skreddersydd, kompatibel med andre systemløsninger for å møte eksisterende og fremtidige kunders krav til beskyttelse mot drukning i alle situasjoner.
100% sikkerhet eksisterer ikke når man arbeider med naturens krefter. Men Bernhardt Apparatebau er på vei til å komme så nært som mulig til dette 100 prosent målet.

Kvalitet

Les mer hos SECUMAR

Kontakt

Sam Aasland

Telefon: 920 26 500‬

Epost: sam@marinesafety.no